Evolve Organic Beauty

Læs mere om Evolve Organic Beauty her

Lidt om Evlove med deres egne ord

Vores produkter er håndlavede og fremstilles i små partier i vores håndværkstudio i Hertfordshire, hvilket betyder at dine produkter er langt mere friske, når du åbner emballagen. Når du køber Evolve Organic Beauty, køber du et produkt fyldt med vores omsorg og passion.

   Det er vores løfte til dig.

VORES HISTORIE 

Jeg lancerede Evolve i 2009, inspireret af min egen sunde livsrejse og min tro på, at virksomheder bør gøre noget godt for andre, lige så vel som de skal vokse og tjene penge. Evolve er designet til at gøre det nemt for folk at tage små skridt hen imod at få en sundere og grønnere hverdag. Jeg har altid foretrukket naturlige og økologiske fødevarer og skønhedsprodukter fordi jeg kunne mærke at de gjorde gavn og hjalp mig på min egen rejse mod bedre hud.

Jeg er meget involveret i tilblivelsen af ​​alle Evolve produkter sammen med mit team af produkteksperter. Jeg undersøger personligt hver ingrediens for at sikre, at den opfylder vores strenge retningslinjer og jeg håndterer også selv alle vores essentielle oliesammensætninger.

Da jeg først lancerede Evolve var det et meget lille foretagende, og vi arbejdede sammen med en britisk baseret produktionspartner. I 2014 besluttede jeg at åbne vores egne faciliteter for helt selv at fremstille vores håndlavede produkter i små partier. Dette gør det muligt for os at sikre, at vores produkter er af højeste kvalitet og vi kan maksimere friskheden af ​​de fine olier og cremer. Vi har nu et team på over 20 medarbejdere i produktion og support, der alle er dedikerede til det vi laver.

Jeg håber, du nyder at bruge dine produkter mindst lige så meget som jeg har nydt at skabe dem. Den bedste del af mit job er at høre, at vores produkter har gjort en forskel for nogen. Lad mig gerne høre hvad du synes.

xx, Laura

VORES FILOSOFI

Jeg mener det er på tide at skønhedsbranchen videreudvikler sig. Verdenssamfundet er langt om længe ved at indse, at valget af naturlige ingredienser er bedre for os og vores klode. Jeg ved med sikkerhed, at når produkterne er sammensat rigtigt, så er naturlige og økologiske hudplejeprodukter lige så effektive som de konventionelle - og ofte syntetiske - alternativer.

Sammen med mit lille team designer og producerer jeg hvert produkt omhyggeligt, ved hjælp af godt gammeldags håndarbejde, i vores lille værksted i Hertfordshire, England. Dette sikrer friskheden i de dyrebare antioxidanter, i de naturlige olier, fedtstoffer og ekstrakter.

Mit mål er at du oplever en daglig glæde ved at bruge vores produkter, med deres forfriskende dufte, lækre konsistens og frem for alt effektive resultater.

Når du køber Evolve Organic Beauty, køber du et produkt fyldt med vores omsorg og passion. Dette er vores løfte til dig:

NATURLIG OG ØKOLOGISK

Vi mener, at naturlig og økologisk hudpleje er bedre for os end syntetiske alternativer. Du kan se mængden af ​​naturlige ingredienser på etiketten for hvert produkt, du køber hos os.

HÅNDLAVEDE PRODUKTER

Vores produkter er håndlavede og fremstilles i små partier i vores håndværkstudio i Hertfordshire, hvilket betyder at dine produkter er langt mere friske, når du åbner emballagen. Hvert enkelt af vores produkter har et navn på etiketten. Navnet indikerer hvem i teamet, der har lavet det dejlige produkt du står med i hånden. Vi er stolte af at være et uafhængigt britisk selskab, og hver gang vi sender et produkt afsted til dig, vores kunde, er vi oprigtigt interesserede i at det er perfekt.

GREEN SCIENCE

Vi vælger 'grøn videnskab', kraften fra ​​planter, frem for de syntetiske alternativer, du finder i de fleste masseproducerede kosmetik- og toiletartikler. Laura og Violaine i vores udviklingsteam har tilsammen over 30 års erfaring med at sammensætte de mest effektive naturlige ingredienser. Vores produkter er ikke bare en smuk facade. Vi vælger aktive og naturlige ingredienser som vores kokospeptider, naturlig hyaluronsyre, naturlige retinoler fra hyben og vores silikonefrie hårserum.

DET ER IKKE LIGEMEGET

Vi bekymrer os om vores omverden og det afspejles i alle vores principper: vi anvender genbrugspapir og enkel emballage, vores PET-flasker er lavet af 75% genbrugsplast og kan fortsat genbruges, vores produkter er 100% veganske, vores ingredienser testes naturligvis ikke på dyr, og vi køber naturlige og økologiske ingredienser, så tæt på vores værksted som muligt, fra fair trade og bæredygtige leverandører.

Omsorg, passion og tillid følger altid med i emballagen på et Evolve Organic Beauty produkt

VI ER ÆRLIGE

Vi lover at fortælle dig sandheden om hvad der er i vores produkter, og vi giver dig gennemskuelighed omkring hvad de kan gøre for din hud. Vi kommer ikke med opdigtede påstande, og vi forsøger heller ikke at gøre videnskaben bedre eller mere positiv end den faktisk er.

REAL BEAUTY

Hudpleje skal være sjov! Naturlige ingredienser har vidunderlige dufte og teksturer og vi fejrer skønheden i de produkter, vi skaber. Vi hjælper også gerne dig med at få mest muligt ud af dine produkter ved at videregive tips og ideer til hvordan du bedst anvender vores produkter og passer på huden.

Bestil Tid Online - Klik Her

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 10:00 - 17.30 (19.00 efter aftale)
Onsdag 10.00 - 17.30 (19.00 efter aftale)
Torsdag 10.30 - 17.30 (19.00 efter aftale)
Fredag 09.30 - 15.00 (17.30 efter aftale)
Lørdag 09:00 - 14:00
Tiderne er vejledende. .Tjek på telefon 38282929
hvis du ikke vil gå forgæves. 
Powered by CBIT online booking system