Vild Nord EXOLAB collagen

Collagen pulver fra VILD NORD EXOLAB.
Klik for at se mere her.

 

NYHED I KLINIKKEN

Så er vi med på bølgen. Efter lang tids søgen på det helt rigtige. Nu har vi fundet det og er meget begejstrede. Det er selvfølgelig KOLLAGEN vi taler om.

Det er ikke til at komme udenom kollagen, når man snakker beauty, for det er jo netop kollagenet, der gør os skønne! Det er den ’lim’, der binder os sammen – dét, der gør huden blød og elastisk.

Den eksklusive EXO lab-serie fra Vild Nord er endelig landet hos os! Vi er stolte af at få lov til at forhandle produkterne, for hér får du altså noget af det mest effektive inden for inner beauty – nemlig den fineste marinekollagen kombineret med de mest gennemtænkte formualer, som effektivt plejer din skønhed indefra. 

EXO lab serien er udviklet specielt til klinikker og skønhedsbranchen og er en videreudvikling af den Vild Nord som du måske kender fra deatailhandelen. Men med mange flere aktive ingredienser.

Vi er meget begejstrede, og det håber vi også bliver.

Serien består af de tre varianter SOFT, GLOW og CARE – læs med her og find den variant, der støtter op om netop dit behov.

Derfor skal du vælge SOFT

SOFT Daily Beauty Collagen er et godt sted at starte, hvis du ønsker effektiv pleje af hår, hud og negle. Her har Vild Nord kombineret den marine kollagen med de aktive ingredienser vitamin C og zink. Vitamin C bidrager til normal dannelse af kollagen og er derfor helt essentielt, når du vil booste kroppens naturlige niveau af kollagen. Zink er med til at vedligeholde normalt fungerende hud, hår og negle. Med en mild smag af skovbær.

Derfor skal du vælge GLOW

GLOW Your Balance Collagen er til dig, der ønsker lækker pleje af hår og negle samt spændstig hud med ungdommelig glød. Foruden den marine kollagen, vitamin C og zink indeholder denne formula også betacaroten (vitamin A), som bidrager til at vedligeholde en normal hud og kan fremme en naturlig glød. Selen er tilført for yderligere at understøtte normalt hår og negle. Med en mild smag af citrus.

Derfor skal du vælge CARE

CARE Holistic Theraphy Collagen er den fulde pakke til dig, der har rundet de 40. Blandingen indeholder næringsstoffer, der kærligt plejer hud, hår, negle, knogler, bindevæv og slimhinder. Foruden marinekollagen, vitamin C og zink byder formulaen nemlig på tre aktive ingredienser, som tilgodeser den modne kvinde: Biotin, som bidrager til at vedligeholde normalt hår, hud og slimhinder. Mangan, som bidrager til normal dannelse af bindevæv og knogler samt den uundværlige hyaluronsyre, der kan binde fugt i huden med op til 1000 gange sin egen vægt! Med en mild smag af solbær.

VI ER VILDE MED VILD NORD

Hér får du kollagen i sin fineste form – nemlig kollagen udvundet af skindet fra vildtfanget torsk, som har levet frit i det iskolde, krystalklare vand i Nordatlanten. Det vil sige langt fra opdræt, GMO-foder, hormoner og antibiotika. Kollagenet hydrolyseres i Norge, så peptiderne får en molekylevægt på kun 3kDA – jo mindre vægt, jo bedre optag i kroppen. Det er guf for din hud!

At Vild Nord så oven i købet kombinerer med aktive ingredienser, som effektivt booster vores skønhed – jamen, det kan vi jo kun elske dem for! Det fineste fine pulver opløses let i vand og er derfor dagens letteste skønhedsritual. Selvfølgelig har Vild Nord også tænkt på at give pulveret smuk nuance og let sødmefyldt smag af bær.  Vi kan kun anbefale at dykke ned i Vild Nords lækre univers. Her får du gennemtænkt selvforkælelse, som gør dig skøn indefra.

DERFOR ELSKER VI KOLLAGEN

Kollagen er et fiberprotein, som findes naturligt i kroppen. Desværre falder niveauet med alderen – allerede fra midten af 20’erne begynder kroppens produktion at falde, og fine linjer og rynker bliver mere og mere synlige. Men fortvivl ikke. Et dagligt indtag af kollagen kan være en god støtte, og med produkterne fra Vild Nord kan du allerede efter 8-12 uger være heldig at opleve en forskel. Husk at tage før-billeder!

Kollagen er kommet for at blive. Det er dit beauty-produkt no. 1. Hver dag, resten af livet!

Vi har lavet en attraktiv startparke så du kommer godt igang. Køb til 2 mdr. Spar 10 % og få en fin guldmåleske med som gave. Du får også et bonuskort der gør at hver 6 måned/pose er gratis.

Vild Nord tænker på miljøet og emballagen. Første gang køber du en rigtig fin dåse med din collagen og efterfølgende købes refiler i pose. Det spare både naturen og pengepungen. Priser fra 330,- til 480,-

Kom forbi klinikken og prøv et shot med Vild Nord, så finder vi den der passer til dig.

Bestil Tid Online - Klik Her

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 10:00 - 17.30 (19.00 efter aftale)
Onsdag 10.00 - 17.30 (19.00 efter aftale)
Torsdag 10.30 - 17.30 (19.00 efter aftale)
Fredag 09.30 - 15.00 (17.30 efter aftale)
Lørdag 09:00 - 14:00
Tiderne er vejledende. .Tjek på telefon 38282929
hvis du ikke vil gå forgæves. 
Powered by CBIT online booking system